A tűsarkú cipő, mint a csábítás eszköze

A tűsarkú cipő, mint a csábítás eszköze

tűsarkú cipő

Nem titok, hogy a lábbelik minden nő gardróbjában fontos helyet foglalnak el. Nem számít, hogy néznek ki, de mondhatni kötelező ezekből jó néhány párral rendelkezni. Manapság a tűsarkú cipő viselése már nemcsak az ünnepségekre vagy a különleges alkalmakra korlátozódik.

Egyre gyakrabban viselik ezeket a munkahelyen, az iskolában vagy egy randevún. Ezért stílusosnak, ápoltnak és praktikusnak kell lenniük. Az elegáns tűsarkú cipő több szezonon keresztül releváns lesz.

Az első ilyen modell 1954-ben látott világot és Roger Vivier-t tekintik a megalkotójának. A megjelenése után pedig azonnal minden nő imádatának tárgyává vált. A vékony saroknak köszönhetően, elképesztő alakot kölcsönöz a viselőjének.

Ez a sarok karcsúbbá és kifinomultabbá teszi a lábakat. A magassarkú modellek a formális és üzleti kosztümmel, valamint a ceruzaszoknyával kombinálva a műfaj klasszikusaivá váltak. A tűsarkú cipőben a nők önkéntelenül vonzóbbak lesznek és magukra vonják mások figyelmét. Ezért, akik a férfiak szívének meghódítására vágynak, gyakran viselnek ilyen lábbelit.