doTERRA Air: túl szép és mégis igaz

doTERRA Air: túl szép és mégis igaz

doTERRA Air

A doTERRA számos alap illóolajat forgalmaz, és ezek mellett csodálatos illóolajkeverékeket is kínál. Az illóolajkeverékekben egymás hatását felerősítő kivonatokat elegyítenek szakértő gondossággal. A légzés keverékének is nevezett doTERRA Air mind közül az egyik legkülönlegesebb.

Kifejezetten az egészséges légáramlást, oxigén utánpótlást és az energizálást támogatja minden lélegzetvétellel. Ha ezt az olajat használod, sokkal pihentetőbb lesz az alvás. Emellett segíthet a köhögés, illetve a légzőszervi problémák enyhítésében is, hiszen tisztítja a légutakat és könnyebb légzést biztosít.

Munka közben használva érvényesül a nyugtató és élénkítő, pezsdítő hatása is, a keverékben lévő található menta illóolajnak köszönhetően. A doTERRA Air, babérlevél, eukaliptusz levél, borsmenta, tealevél, citromhéj, kardamommag és ravintsaralevél illóolajokat tartalmaz. Kifejezetten jól használható párologtatásra vagy forró fürdővízbe cseppentve, hogyha nyugtató élményre vágysz, zuhanyzás közben pedig élénkítő hatású.

Külsőlegesen alkalmazva távol tarthatja a csípőrovarokat, segítheti a testi mentális ellazulást, a belégzést, a mellkasra kenve pedig segíthet a légutak tisztán tartásában. Ha masszázshoz használnád, 10 mm bázisolajjal keverj össze 5 cseppet, fürdéshez 5 ml hordozóolajhoz 5 cseppet, illatosításhoz mindössze 1 cseppet 10 csepp bázisolajba. A 15 ml-es kiszerelés sokáig gazdaságosan alkalmazható.