A tárcsás ágvágó elbánik a vastagabb ágakkal is

A tárcsás ágvágó elbánik a vastagabb ágakkal is

tárcsás ágvágó

A házkörüli kert könnyedén karbantartható hagyományos berendezések és kézi szerszámok bevetésével, de a nagyobb terjedelmű gyümölcsösök, a szőlészetek, a közparkok és az erdőségek már nem.

Erre a célra szolgál a tárcsás ágvágó, ami nem kézi felhasználásra van megalkotva, hanem csatlakoztatni kell mini-, udvari- és homokrakodókhoz, vagy éppen kistraktorokhoz.

Az erre a tematikára szakosodott üzletek mellett, ez a termék megtalálható a felhasználóbarát penda.hu webáruházban, itt az Agimaster és a Greentec cégek innovatív gépei között válogathat az érdeklődő. A korszerű, hidraulikus tárcsás ágvágó különféle paraméterekkel érhető el. Különböznek egymástól teljesítmény és munkaszélesség tekintetében, a komolyabbak esetében ez a szélesség elérheti akár a 4,8 métert is.

Általában több acél körfűrészlappal vannak felszerelve és a komolyabbak könnyedén el tudják vágni még a 21 cm ágakat is, tökéletes vágási minőségben. A tárcsás ágvágó alkalmas erdei nyomvonalak gondozására is, akár 5 km/h haladási sebesség mellett.