Alternáló fűkasza magas szárú növényekhez

Alternáló fűkasza magas szárú növényekhez

Minőségi fűnyírók és fűkaszák

Az otthoni környezetben általában megfelelnek a hagyományos, benzinmotoros, elektromos fűnyírók, viszont a gazdaságokban már más a helyzet. A magas szárú növények szétaprítása nem mindig indokolt, mivel ezeket még sok mindenre fel lehet használni.

Ebben az esetben az alternáló fűkasza lesz a megfelelő megoldás, amivel tökéletes munkát lehet végezni, gyorsan és egyszerűen. Elmetszi a növények szárait, de nem aprítja fel azokat, így akár takarmányként is használhatóak. A hagyományos fűnyírók csupán egy bizonyos magasságig képesek levágni a füvet.

Az alternáló fűkasza esetében ez viszont nem lehet akadály. Mivel önjáró funkcióval is rendelkezik, ezért nem fárasztó a használata. Speciálisan kialakított fogantyúkkal lett ellátva, amelyek lehetővé teszik a kényelmes használatot.

Ennek köszönhető a rezgéscsillapítás, ami miatt több órányi munka után sem fogjuk fáradtnak érezni a karjainkat. Az alternáló fűkasza egy nagyszerű megoldásnak számít a gazdaságok szempontjából. A denakert.hu webáruházban kedvező áron rendelhető meg az alternáló fűkasza.