Autós telefontartó rövidebb és hosszabb távokra

Autós telefontartó rövidebb és hosszabb távokra

Tokok minden mennyiségben

Utazás közben is szeretjük a telefonunkat karnyújtásnyira tudni, ezért jól jön egy olyan eszköz, amiben ez stabilan áll. Mondanunk sem kell, hogy az autós telefontartó milyen remek találmány, hiszen ez gondoskodik arról, hogy a készülék még a legrázósabb utakon is a helyén maradjon.

A telefontartók stabilitását többféle megoldással lehet elérni. A Baseus Smart Gravity univerzális elektromos telefontartó például az elemek elektromos működésével gondoskodik a készülék még biztosabb rögzüléséről.

A Baseus Xiaochun autós telefontartó viszont a 4 erős mágnesével gondoskodik arról, hogy a telefon a helyén maradjon még a nagyon döcögős utakon is.

Aztán itt vannak a nanopadok, amelyek csúszásmentes felülettel, valamint több funkcióval kiválóak a telefonok és más eszközök elhelyezésére az műszerfalon és egyéb helyeken. Bármelyik fajta autós telefontartóról legyen szó, kiváló áron rendelhető meg a smartdiszkont.hu webáruházból, ahol rengeteg ilyen és hasonló célra gyártott termék is várja a vásárlókat.