Az AZ Meister 10w40 egy részszintetikus kenőanyag

Az AZ Meister 10w40 egy részszintetikus kenőanyag

Metabond diesel adalék vélemények

Aki már több éve használja a különféle gázolaj adalékokat, biztosan megismerkedett a Metabond márkával, amelyiket a hozzáértők, szakemberek, tapasztalt sofőrök előszeretettel ajánlják. A Metabond diesel adalék vélemények a szakértők körében pozitívak, ami érthető is, hiszen ennek a brandnek a termékei kiválóak.

Itt ki kell rögtön emelni a Megasel Plus fajtát. Ez már évek óta hamumentes, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem tartalmaz szervetlen anyagokat vagy fémeket. A Metabond diesel adalék vélemények alapján már csak ezért is egy jó választás ez, hiszen jót tesz a motornak. Az előnyök közé tartozik az is, hogy ez kompatibilis a legtöbb szénhidrogén üzemanyagfajtával.

A produktum alkalmazásával, a súrlódásnak sokkal jobban ellenálló felületek és a nagymértékben javított égés által, a motorok teljesítménye nagy mértékben megnő úgy, hogy közben spórolni lehet a gázolajjal. A Metabond diesel adalék véleményk ezért is állítják, hogy tanácsos ezt megvenni.

A Megasel Plus esetén még az is a jó tulajdonságok közé tartozik, hogy ez az összetételének köszönhetően megtisztítja az összes üzemanyag-vezetéket és meg tudja gátolni a szennyeződések lerakódását. Aki hosszú távon gondolkozik, és nem akar problémákat a motorral, nem teheti meg, hogy kihagyja ezt a terméket.

A motorolajoknál éppen ennyire felkapott az AZ Meister 10w40 típus. A megvásárlás előtt persze nem szabad elfelejteni, hogy ez egy részszintetikus kenőanyag, amelyik ideális választás a korszerű autók és kisteherautók szívó vagy turbó feltöltött benzines és dízel-motorjaihoz.

Az AZ Meister 10w40 összetétele tényleg dicséretet érdemel, hiszen ez detergens és diszpergens adalékokkal rendelkezik, illetve adottak az oxidáció, korrózió, habzás és kopásgátló részecskék is, amelyek garantálják a tökéletes működést és tartósságot.

Az AZ Meister 10w40 a résszintetikus technológiának hála, a kocsigyártók által megszabott, hosszú motorolaj csereperiódusok végén is kiváló állapotnak örvend. Az AZ Meister 10w40 már csak azért is megfontolandó, mert például stabil marad a szélsőséges, nem éppen kedvező üzemeltetési feltételek mellett is.