Canon Pixma IP7250 patron négyféle színben

Canon Pixma IP7250 patron négyféle színben

Canon Pixma IP7250 patron

Ha otthon szeretne fényképet nyomtatni, akkor egy kompakt Canon gép jó választás lehet erre a célra. Például a Pixma IP7250 készülék remekül helytáll a dokumentumok papírra vetése esetén és fotónyomtatáskor is, így ezt bátran beszerezheti.

Nagy előnye, hogy a Canon Pixma IP7250 patron színenként cserélhető, vagyis nem kell nélkülöznie valamelyik színt, ha az kifogy, illetve pazarolni sem kell azért, hogy minden árnyalat a rendelkezésére álljon. A nyomtatoalkatresz.hu oldalon fekete, magenta, ciánkék és sárga Canon Pixma IP7250 patron kapható normál és dupla kiszerelésben, valamint rendelhet multipack csomagot is, amiben mind a négy szín helyet kap.

Ugyanakkor az eredeti Canon Pixma IP7250 patron mellett, utángyártott modellek is szerepelnek a kínálatban, amelyeknek ára mindössze 490 Ft és amennyiben többet rendel ezekből, akkor még ennél is kedvezőbben juthat hozzájuk. Tehát ezen praktikus nyomtatónak az üzemeltetése sem fog sokba kerülni, így érdemes beruháznia és a festék utántöltését a weboldal mindig biztosítani fogja.