Egy kis segítség a postaláda vásárláshoz

Egy kis segítség a postaláda vásárláshoz

postaládák

Napjainkban szinte mindenből óriási választékot kínálnak. A postaládákat is több szempont szerint lehet csoportosítani: érdemes tisztában lenni a különböző típusokkal, mielőtt meghozná a döntését. A vásárláskor minden attól függ, hogy mire van szüksége a vevőnek, milyen igényei, elvárásai vannak, illetve hova fog majd kerülni az eszköz.

Talán az egyik legnépszerűbb az utcai postaláda. Például a Zárdepo internetes boltban az utcai postaláda kategóriában lehet megtalálni a legtöbb és legegyedibb produktumokat. A cég weboldalán különböző stílusban, sokféle színben és méretben vehetőek szemügyre ezek a termékek, ezért mindenki megtalálhatja azt a modellt, amelyiket régóta keresi.

Manapság már rengeteg utcai postaláda újságtartóval is rendelkezik a reklámanyagok, szórólapok elkülönítésére. Az utcai modell kültérre, házfalra és persze a kerítés külső oldalára is telepíthető. Vannak olyan változatok, amelyek az oszlopra rögzíthetőek, illetve amerikai stílusú postaládákat is forgalmaz a Zárdepo.

A bedobó nyílása az utcai postaládáknak eső ellen védett. Ebbe a postai küldeményeket az utca felőli oldalról dobhatja be a postás. A kelléket kinyitni és kiüríteni is az utca felőli oldalról lehet. Nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években a beépíthető postaláda, amit beton, tégla vagy kőkerítésbe kell telepíteni.

Megannyi fajtánál az kifejezetten jó tulajdonságnak számít, hogy széthúzható az egész. Ez pedig azt jelenti, hogy a kerítés vastagságához igazítható az eszköz. Az efféle postaládák esetében a bedobó nyílás az utca felőli oldalon lelhető fel. Az ürítéshez használt ajtó pedig az udvar felőli oldalon található.

Végezetül ott van még a talán legtöbb mindenkinek ismerős, sok helyen megtalálható lépcsőházi postaláda. Természetesen ez a produktum a lakótelepek, társasházak, lakóparkok lépcsőházainak falára szerelhető fel. Tömbösíthető, ami azt jelenti, hogy egyszerre több kelléket is egymás mellé, alá vagy épp fölé lehet tenni. A küldeményeket elölről lehet bedobni a postafiókba. Mindhárom típusú termék megvásárolható a zardepo.hu weboldalon.