Milyen adatok kellenek ahhoz, hogy autógumi keresőt használhassak?

Milyen adatok kellenek ahhoz, hogy autógumi keresőt használhassak?

autógumi kereső

Autógumi keresésnél három fő adatot szokás megadni: a termékcsoportot, a méretet, és a gyártó nevét. A gumidirekt weboldalán is pontosan ezekkel a feltételekkel lehet elindítani a keresgélést. Ez egy nagyon praktikus szolgáltatás, hiszen sokkal gyorsabban ráakadhatunk azokra az abroncsokra, amelyre szükségünk van és nem kell több ezer számunkra hasznavehetetlen abroncsot átnézni. A kínálat igen széles, ezért tényleg érdemes a keresőt használni. Ha nyári vagy téli abroncs vásárlásról van szó, akkor érdemes a gumidirekthez fordulni. A megadott paraméterek után nincsen más teendőnk, mint a keresés gombra kattintani és a gyorskereső máris kidobja az összes találatot.

A téli és a nyári abroncsokat érdemes évente átvizsgáltatni, hiszen mi magunk nem minden esetben vagyunk képesek eldönteni, hogy az adott abroncs vajon mennyire biztonságos haladást biztosít az utakon. A gumidirekt szervízében már sorban állás nélkül, azaz pontosan időben érkezve végzik el az állapotfelmérést és igény esetén a gumik fel- illetve leszerelését is. Érdemes előre gondolkodni, hiszen akik az utolsó pillanatra hagyják az abroncscserét azoknak bizony meg kell várniuk, hogy elérhető legyen egy szabad időpont. Az előrelátó ügyfelek minden évben sokkal jobban járnak, hiszen a gumidirektnél lehetőség van az időpontfoglalásra. Itt nem kell órákat akár feleslegesen is várakozni, hogy hátha sorra kerülünk, ide mindenki időre érkezik és időben is távozik. A szakképzett csapat mindent megtesz az ügyfélelégedettség érdekében, hiszen számukra fontos, hogy az ügyfelek évről évre visszatérjenek a gumik átszerelésére vagy akár javítására.

A gumidirektnél lehetőség van komplett gumiszerelési csomag megvásárlására is, így sokkal kedvezőbben hozható ki ez a kiadás. A csomagban minden megtalálható, amely csak a cseréhez szükséges így ezt érdemes igénybe venni. Ha nincsen helyünk az abroncsok tárolására, akkor a gumihotelben ezt is meg tudják oldani abroncsonként 1690 Forintos áron. Ezt a lehetőséget azoknak ajánljuk, akik tényleg nem tudnak mit kezdeni a leszerelt abroncsokkal. Jellemzően a panellakásokban vagy társasházakban élőknek okozhat a legnagyobb gondot az abroncstárolás. A kertes házakban élőknek erre a szolgáltatásra nincsen olyan nagymértékben szükségük, nekik viszont nagyon oda kell figyelniük arra, hogy miként tárolják az abroncsokat, hogy azok minősége a következő szereléskor is megfelelő legyen.