Törökországi utazás last minute – 5 érv a spontán nyaralás mellett

Törökországi utazás last minute – 5 érv a spontán nyaralás mellett

eurotravel

A last minute utazások lehetőséget biztosítanak arra, hogy varázslatos tájakra juthassunk el, kedvező összegért. Ugyanakkor számos más előnyük is van. Melyek ezek? A www.eurotravel.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod.

Akár Törökországba is utazhatunk last minute ajánlattal, amiket megtekinthetünk az Euro Travel honlapján. Nemcsak anyagi szempontból éri meg last minute utat választani, bár kétségkívül ez a legnagyobb pozitívuma, hanem azért is, mert gyakorlatilag spontán indulhatunk.

Nem kell hetekkel, akár hónapokkal előre megtervezni a nyaralást, ami nagy előny, ugyanis ki tudja, hogy mi lesz néhány hét múlva, el tudunk-e utazni vagy sem? Annyiféle probléma adódhat, ami miatt kútba eshet az utazás, de a last minute lehetőség ebből a szempontból is ideális, mert előfordulhat, hogy már másnap indulhatunk is.

A spontaneitás, az izgalom úgyszintén a last minute utak pozitívumai. Törökország pedig gyönyörű tájakkal várja az odautazókat, illetve minden kényelmet biztosító szállásokkal a tengerpartokon.

Last minute utazás Törökországba

Számtalan úti célt választhatunk ebben az országban, ezért érdemes megtekinteni az Euro Travel utazási iroda bőséges ajánlatát. Például Side városa a Török Riviéra ékszerdoboza, amit mindenképpen látni kell. Minden utazót lenyűgöznek az itt látható ókori emlékek, a macskaköves utcák és a végtelen tenger.

A legtöbb hotelnél homokos vagy homokos-aprókavicsos a part, tehát gyerekkel is nyugodtan utazhattok. Lassan mélyülő, sekély vizének köszönhetően, biztonságos a legkisebbeknek is. Ez a szépséges táj nem véletlenül az egyik leglátogatottabb úti célja Törökországnak. Sok élményt tartogat az idelátogatóknak, minden luxust megkaphatunk itt.

Ha mindezt kedvező anyagi feltételekkel érhetjük el, akkor az rendkívül előnyös számunkra. Nézzétek végig a Side-ről készült fényképeket, ajánlatokat, és nem lesz nehéz kiválasztanotok egy olyan last minute utazást, ami életre szóló élményeket biztosít számotokra! Az egész család garantáltan jól fogja érezni magát.

Más last minute úti cél

Nemcsak egyetlen üdülőhelyre utazhatunk last minute lehetőséggel, hiszen választhatunk több táj közül. Például Kemer nagykavicsos, kristálytiszta vizű strandokkal rendelkezik, az üdülőhely a sűrű fenyőerdőkkel borított sziklás hegyek ölelésében fekszik.

Körülbelül 1 órányi távolságra van a repülőtértől. A szó tágasabb értelmében Kemer egy partszakaszt ölel fel, amihez tartozik Göynük, Tekirova, Beldibi, Camyuva és Kiris. Maga a városka egy elbűvölő település, sok parkkal, virággal, borostyánnal benőtt épületekkel, hangulatos kávézókkal, éttermekkel.

A festői kikötő csodálatos látványt nyújt, a régebbi építésű, kisebb szállodák pedig örömmel látják vendégül a turistákat. Azonban a település határában magas színvonalú szállodakomplexumok találhatóak.

A város mellett felfedezhető egy nagyon szép nemzeti park, ahol barlangokat, távolabb pedig olyan városok romjait találjuk, mint Olimposz és Phaselis. Tehát adott az aktív és a passzív pihenés lehetősége is ezen a varázslatos helyen.