A T35 trapézlemez ár a választott bevonattól függ

A T35 trapézlemez ár a választott bevonattól függ

T35 trapézlemez ár

Pályázati projekthez keresi a megfelelő építőanyagot? Gondolkodott már a T35-ös trapézlemezben? Akkor azt is tudnia kell, hogy a T35 trapézlemez ár több tényezőtől is függ. Egyrészt a magas bordázattól, ami merevséget ad a trapézlemez tábláknak. Ezért is alkalmas ez a típus kifejezetten ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, benzinkutak és még számtalan ipari épület építéséhez, akkor is, ha tetőhéjalásról, homlokzati vagy akár mennyezeti burkolásról van szó.

Ez a típus még akár bennmaradó zsaluzatként is szolgálhat, természetesen anyagvastagságtól függően. Szeretné tudni, hogy milyen méretekkel rendelkezik? A fedőszélessége 1060 mm, teljes szélessége pedig 1099 mm. A maximális ajánlott lemez hossza 12000 milliméter, a lemez vastagsága 0,5 és 1 mm között változhat. A profil magassága pedig 34 mm. A T35 trapézlemez ár függ a trapézlemez bevonatától is.

Ez a típus is többféle bevonattal rendelhető, amelyek között beltéri és kifejezetten kültérre ajánlott bevonat is elérhető. Ha a trapézlemezt kültérre szánja, érdemes innovatív ötvözettel rendelkező bevonatot választani, ami akár egy vastag, szerves réteg is lehet. Ilyen például a ICE COVER® ZM [ICep], 35 év garanciával. Ha más elképzelése van, ajánljuk a figyelmébe HPS200, dedikált cink és alumínium ötvözet borítást, 40 év garanciával, ami rendkívül hatékony antikorróziós védelmet nyújt, akár a vágott éleken is. Segítségre van szüksége? Kérdezzen szakértő kollégánktól!