EGR szelep tisztító adalék gazdaságos csomagban

EGR szelep tisztító adalék gazdaságos csomagban

Nagyobb teljesítmény

A modern gépkocsik esetében fontos odafigyelni a káros anyag kibocsátásra. A gyártók, ennek érdekében EGR rendszert építenek a dízelüzemű autókba. Ez visszavezeti a kipufogógázt és így sokkal jobb égetés jön létre.

Ezért javasolt az EGR szelep tisztító adalék használata. Hogyha ez az alkatrész eldugul a rengeteg szennyeződéstől, akkor az égetés már nem lesz olyan hatékony és a motor elkezd fulladozni.

A teljesítmény csökkenni kezd, a káros anyag kibocsátás pedig egyre nő. Ezt jól fogja szemléltetni a gépjármű azzal a sötét füsttel, amit maga után fog húzni. Az EGR szelep tisztító adalék egyáltalán nem olyan drága, mint amennyibe a gyári alkatrész kerül, sőt, töredéke annak, ráadásul nincs is rá szükség minden tankolásnál.

Elég bizonyos időközönként használni, attól függően, hogy mennyit járunk az autóval. Az EGR szelep tisztító adalék magától elvégzi a dolgát és a motor könnyen karbantartható ezzel a módszerrel. a JLM már régóta fejleszt különféle adalékanyagokat, amelyekkel optimalizálható a teljesítmény.