Magyarországot dícséri a Hungaria pezsgő

Magyarországot dícséri a Hungaria pezsgő

Hungaria pezsgő

A magyar nemzet számtalan olyan dologgal büszkélkedik, ami csupán rá jellemző. Ételek, italok, szokások, épületek és természeti értékek, amelyek világviszonylatban is kuriózumnak számítanak. Amikor az emberek ezekről hallanak, egyből Magyarország jut az eszükbe. Igaz ugyan, hogy a franciák találták fel, de a Hungaria pezsgő neve egyértelműen elárulja az eredetét.

A palack tartalma pedig arról tanúskodik, hogy a magyarok is értenek a pezsgőgyártáshoz, méghozzá nem is kicsit. Nyilván, hogy ebben elengedhetetlen szerepet játszanak a bortermő vidékek is, ahol minden ősszel a Hungaria pezsgő előállításához tökéletes szőlő szüretelhető.

Természetesen mindez semmit sem ér, ha nincs meg a megfelelő tudás és szakértelem, ami a szőlőből előállítja a Hungaria pezsgő nemes nedűjét. Sokan nem is tudják, de ennek a buborékos bornak az előállítása hátterében több mint 50 éves tapasztalat húzódik meg. Tehát egyáltalán nem véletlen, hogy jeles külföldi megmérettetéseken is sikerül dobogós helyezéseket elérniük a gyártóknak ezzel az itallal.