Egregorok – avagy ki irányítja az életünket?

Egregorok – avagy ki irányítja az életünket?

Egregorok

A kollektív tudat ereje félelmetes jelenség. Ha hihetünk a szakértőknek, ez az erő ugyanis aktív, teremtő jelleggel bír és elsősorban nem a pozitív vágyképeket, hanem a szívünkben rejlő félelmet konkretizálja, majd hívja életre.

Erről szól a vitathatatlanul izgalmas olvasmányélményt kínáló Egregorok című alkotás is, a népszerű író, Mark Stavish tollából. A címszereplő népcsoport szinte egyidős az emberiséggel és halhatatlan.

Több ezer évvel ezelőtt, a csupán még a képzelet és a valóság határmezsgyéjének az árnyékban megbúvó entitások ugyanis a már említett kollektív hit miatt életre keltek és véghezvitték mindazt, amitől a teremtőik, azaz mi, emberek a leginkább rettegtünk.

Így van ez a modern korunkban is, az Egregorok ugyanis ma is közöttünk járnak, uralják az elménket, befolyásolják a jelenünket és a döntéseinket. Hogyan lehet felismerni ezeket a démonikus lényeket és ami még ennél is fontosabb, miként pusztíthatjuk el? A részletes válaszokért nem kell mást tennünk, csak elolvasnunk az Egregorok című alkotást.