Verhetetlen minőség az iPhone XS Max toknál

Verhetetlen minőség az iPhone XS Max toknál

Minden tok, egy helyen

Az iPhone az egyik legismertebb telefonmárka a világon. A magas árkategória valójában a prémiumminőségű anyagok felhasználásának köszönhető. Azonban ahhoz, hogy a telefonkészülék épsége megmaradjon, mindenképp szükséges rá egy telefontok.

A legújabb modellhez igényelhető iPhone XS Max tok különféle színekben rendelhető meg a webáruházunkból. Teljes védelmet biztosít a telefonnak, ugyanis ezen kiegészítőnek a sarkai meg vannak erősítve. Így amikor például leesik a telefon a földre, a tok elnyeli az ütközést.

A telefonkészülék védelméért felelős iPhone XS Max tok TPU anyagból készült, ennek tudható be, hogy sok ideig tartós marad. Nehezen karcolódik és könnyen tisztán tartható. Szilikon fedőlap is kapható a telefonhoz, viszont az nem mágneses pánttal ellátott modell.

A telefonkészülék biztonsága az iPhone XS Max tok megvásárlása mellett fokozható védőfóliával vagy pót képernyővel. Nálunk ezeket is megtalálja megfizethető áron. Online rendelését pedig bármikor leadhatja, hiszen nem függ semmilyen órarendtől.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük