Verhetetlen minőség az iPhone XS Max toknál

Verhetetlen minőség az iPhone XS Max toknál

Minden tok, egy helyen

Az iPhone az egyik legismertebb telefonmárka a világon. A magas árkategória valójában a prémiumminőségű anyagok felhasználásának köszönhető. Azonban ahhoz, hogy a telefonkészülék épsége megmaradjon, mindenképp szükséges rá egy telefontok.

A legújabb modellhez igényelhető iPhone XS Max tok különféle színekben rendelhető meg a webáruházunkból. Teljes védelmet biztosít a telefonnak, ugyanis ezen kiegészítőnek a sarkai meg vannak erősítve. Így amikor például leesik a telefon a földre, a tok elnyeli az ütközést.

A telefonkészülék védelméért felelős iPhone XS Max tok TPU anyagból készült, ennek tudható be, hogy sok ideig tartós marad. Nehezen karcolódik és könnyen tisztán tartható. Szilikon fedőlap is kapható a telefonhoz, viszont az nem mágneses pánttal ellátott modell.

A telefonkészülék biztonsága az iPhone XS Max tok megvásárlása mellett fokozható védőfóliával vagy pót képernyővel. Nálunk ezeket is megtalálja megfizethető áron. Online rendelését pedig bármikor leadhatja, hiszen nem függ semmilyen órarendtől.