Fehér rum, a kedvelt koktél alapanyag

Fehér rum, a kedvelt koktél alapanyag

Fehér rum

Ha éppen tombol kint a forróság, akkor érdemes valamilyen vízpart mellé húzódni, ahol megfelelően le tudjuk hűteti magunkat. A kellemes 20-22 fokos tóban megmártózva, egyből felfrissülünk és kedvünk támad némi fehér rum fogyasztásához. Ha csak magában szeretnénk iszogatni ezt az italt, az sem jelent problémát, de legendásan jó koktél alapanyagról van szó. Érdemes ezeket is kipróbálni, mert egyáltalán nem fogunk csalódni.

A nyár egyik elengedhetetlen élménye a fehér rum több fajtájának a kortyolgatása. Nincs más dolgunk, mint kényelmesen leheveredni egy székbe, kezünkbe venni a finomságot, majd becsukva a szemünket azonnal a tengere képzelhetjük magunkat. Igaz, hogy amikor kinyitjuk más kép tárul elénk, de ez még nem jelenti azt, hogy rosszul kellene érezzük magunkat.

A fehér rum segít abban, hogy kicsit feloldódjanak a gátlásaink. Bátran spájzoljunk be belőle, akár nagyobb mennyiséget is! Nyissuk meg a diszkontital.hu oldalt és válogassunk kedvünkre! A fehér rum mellé már csak egy kisebb társaság hiányzik és máris kezdetét veheti a buli.