Gyerek triciklivel szórakoztató a játék

Gyerek triciklivel szórakoztató a játék

gyerek tricikli

A kinti, szabad levegőn eltöltött időhöz semmi sem fogható. A természetben a gyerek tricikli számos örömet tud nyújtani a csemetének, amiből a szülő is részesedik. A csöppség megtanul egyensúlyozni, kormányozni, ezek által pedig megismeri saját erejét és környezetet is. A gyerek tricikli különféle színekben, kiszerelésben és változatban megtalálható.

Van olyan kombinált szerkezet, amelyik dönthető háttámlával rendelkezik, így már egész kicsi, féléves kortól használható. A gyerkőc fejlődésével pedig lehet alakítani, az aktuális igényekhez viszonyodva. Kezdetben csak ül a járgányban, a szülei tolják őt a kormány segítségével.

Menet közben a lábtartóra teheti a lábait, így kényelmesebb az utazás, ugyanakkor a biztonsági öv nem engedi kiesni vagy lecsúszni a székről. Amikor már nőtt valamennyit, akkor a pedált is fogja tekerni. A gyerek tricikli modelljei között fellelhető a napfénytárolóval, játékpulttal ellátott változat is. Sok esetben az ülőrész puha anyaggal van bevonva, ami még komfortosabbá teszi a használatát.