A Samsonite bőröndöket az utazók igényeihez szabják

A Samsonite bőröndöket az utazók igényeihez szabják

samsonite bőrönd

Ez a vállalat volt az, amelyik először fejlesztette ki és szabadalmaztatta a poggyász szállítását kerekes konténerekben az utazás során és most ők azok, akik a prémiummodellek széles választékát kínálják. A modern változatú Samsonite bőrönd és utazótáska általában kerekekkel van felszerelve.

A gyártó olyan termékeket állít elő, amelyek megfelelnek a légitársaságok szabványainak, így a poggyász behelyezése a kabinba vagy a jármű csomagtartójába lényegesen kényelmesebbé válik.

A katalógusunkban szereplő Samsonite bőröndöket megkülönböztethetjük a méret, a gyártáshoz felhasznált anyag, a rekeszek és fogantyúk száma, a kerekek tervezési jellemzői, a rögzítő elemek megbízhatósága és a dizájn alapján. A méretezés szerint ezeket még további csoportokra osztják fel.

A kicsi, aminek a magassága 55 cm-ig, kapacitás akár 25 liter, kézipoggyász szállítására tervezték. Az L magassága 65 cm, az M magassága 70-79 cm, az XL magassága pedig meghaladja a 79 centimétert. Vásárlásnál ne felejtse, hogy a túl nagy Samsonite bőrönd néhány esetben nehéz lehet a tulajdonosnak!