Könnyen cserélhető HP szerverek

Könnyen cserélhető HP szerverek

Rack szerverek,

Manapság már nem is lehet elképzelni, hogy milyen lehetett a nagyobb vállalatok esetében a papíralapú ügyvitel. Az egyre nagyobb fogyasztói igények megkövetelték a modern technológia kihasználását ebben a szegmensben, ezért az internet és a számítógépek jelentősen megkönnyítik a mai vállalatok mindennapjait.

A HP szerverek gyors kommunikációt és biztonságos adatkezelést tesznek lehetővé.

Egy olyan befektetést jelentenek, ami előbb-utóbb biztosan meg fog térülni, hiszen akármennyire is modern berendezésekről van szó, az ár-érték arány szempontjából kimondottan gazdaságosnak számítanak a felújított változatok. A HP szerverek Blade változatai nagy előrelépésnek számítanak a kialakításuk miatt.

Teljes értékű HP szerverként képesek működni. Általában két processzorral és két merevlemezzel rendelkeznek. A memória mennyisége típustól függően változó. Ezen HP szerverek cseréje egy mozdulattal kivitelezhető. A redudáns tápegységen egyszerre több kiszolgáló is osztozkodik, ami leegyszerűsíti a kábelezési munkálatokat, ezáltal egy sokkal átláthatóbb rendszert lehet kialakítani.