Menő programot nyújt a VR szemüveg bérlés

Menő programot nyújt a VR szemüveg bérlés

VR szemüveg bérlés

Ismerje meg Ön is a Holoszoba csodás világát és a rendezvényekre kínált programjait! Ma már nagyon sokan kíváncsiak azokra a technológiákra, amiket már nyugaton sokan ismernek, viszont hazánkban még elérhetetlennek számít. Ilyen a Virtual Reality szemüveg is, ami valljunk be, nem vehető meg akármilyen számítástechnikai üzletben.

A VR szemüveg bérlés viszont megteremti annak a lehetőségét, hogy többen is kipróbálják egyszerre, milyen egy teljesen más világba csöppenni. A VR szemüveg bérlés egyre népszerűbbé vált Magyarországon. A Holoszoba csapata például az Oculus Rift CV1-et tuja biztosítani, ami a legelső ilyen szemüveg volt és bizony napjainkban is töretlen a sikere.

A CV1-et csakis külföldi forrásokból lehet beszerezni, hivatalosan a kereskedelmi forgalomban még most sem kapható. Emiatt olyan kifizetődő inkább a VR szemüveg bérlés, mint annak megvásárlása. Amennyiben bennünket választ, számos programhoz tudjuk biztosítani ezt a modellt. Érdemes megtekintenie a további eszközöket is, mint például a karaoke szett vagy a retro videojátékok.