BIBS cumi a legkisebbek igényeire szabva

BIBS cumi a legkisebbek igényeire szabva

BIBS cumi

Szülők és gyermekek kedvenc választása lehet. Egy BIBS cumi telitalálat tud lenni, ha babalátogatóba megy az ember és ajándékot szeretne vinni a picinek. A medipack.hu oldalon zsálya vagy éppen vanília színben is elérhető. A cseresznye formája és puhasága miatt, az édesanyja mellét idézi fel, így hozzájárul a természetes szopizási reflexhez.

A természetes, teljes mértékben natúrkaucsukból készült termék nagyon jó minőségű. Kialakítását tekintve úgy alkották meg, hogy a cumipajzs kifelé ívelő alakja nem tudja megnyomni a gyerkőc száját. A cumi alatt a gyermek bőre is tud lélegezni, ezt a szellőzőlyukak biztosítják.

A zsálya színű változatot kétféle méretben lehet választani, 0-6 és 6-18 hónapos csöppségeknek. Ezek a termékek 100%-ban BPA mentesek, valamint PVC- és ftalátmentesek is. A weboldalon már 1690 Ft-tól elérhetőek. Látogasson el a webáruházba, ahol a cumikon kívül, számtalan hasznos kelléket megtalálhat, a játékoktól kezdve a kozmetikumokig. A BIBS cumi azonban biztosan jó ajándék lehet.