Landscaper fűmag többféle változatban

A pázsit milyensége, a gondozás mellett, nagyban függ attól is, hogy milyen maga a növénytakaró. A Landscaper fűmag termékcsalád igen magas minőséget képvisel a hazai piacon is, többféle típusban és kiszerelésben áll az érdeklődők rendelkezésére.

Az Everis ICL (Scotts) márkanevet viselő, magas esztétikai értékékű, de taposást tűrő, sűrű és élénk színű felület létrehozására alkalmas, finom szálú csenkeszeket is tartalmaz.

Az Everis ICL Spiel &Sport Landscaper fűmag nagyon gyorsan csírázó és erős igénybevételre javasolt, jó megújuló képességű keverék. Alkalmazása leginkább a játszókertek és a sportpályák esetében ajánlott.

Az olyan kertek esetében, ahol az egyik rész árnyékos, a másik pedig folyamatosan ki van téve a napsütésnek, a megfelelő választás a Pro Sun & Shade, ami egyedülálló mix, hiszen kiváló árnyék- és taposástűrő, de a perzselő napsütésnek is ellenáll. A Toscana Landscaper fűmag esetében a gyökérzet mélyre nyúlik, emiatt sokkal ellenállóbb lesz a pázsit a külső hatásokkal szemben.