Hosszú fúrószár a vastag falakhoz

Hosszú fúrószár a vastag falakhoz

hosszú fúrószár

hosszú fúrószár

A kellék sokoldalúságát igazolja, hogy ezzel akár a kőben is lehet fúrni. Miért is annyira jó ez a hosszú fúrószár? Nos, mivel a CYL-5 a Bosch terméke, ezért garantált a magas nívó és a strammság. A saját fejlesztésű keményfém keverékhez társul a a gyémántköszörülésű vágóélek kombinációja.

A hosszú fúrószár ezért is tartozik a legtartósabb modellek közé. A kopásállósága rendkívülinek számít a saját kategóriáján belül. Azt is az előnyök közé kell sorolni, hogy a kifúrt anyag súrlódása a horonyban jelentősen kisebb a 2 hornyos Vario kivitelnek hála.

A hosszú fúrószár pozitívumait tekintve ki kell emelni a változó lejtést is, aminek köszönhetően a poreltávolítás még hatékonyabban megy végbe úgy, hogy közben a kopás is nagymértékben csökken. Ki kell térni tovább arra a bizonyos Bosch Power Grip befogószár rendszerre is. Miért lényeges ez? Nos, ennek révén a teljesítmény egésze átadódik a fúrószárra a masináról.

Dicséretet érdemel az inox vágókorong is

A Bosch természetesen nem csupán a fúrószárak esetén garantál kifogástalan eredményeket. Szintén csakis dicséretet érdemel az inox vágókorong, amelyiknek a jó tulajdonságai közé tartozik a hosszú élettartam és a megnövekedett sebesség a vágás közben.

A Best for Inox modell nem okoz csalódást, amikor inox matériák darabolása vagy épp vágása a cél. Az inox vágókorong kerámiába ágyazott csiszolószemcséi garantálják azt a kopásálló jelleget, amire ekkor nagymértékben szükség van.

A munka közben minimálisra csökken a sorja képződése, illetve a kékes elszíneződést is lehet felejteni. Az inox vágókorong felépítését illetően azt meg jell jegyezni, hogy ez nem tartalmaz kén- vagy épp vastartalmú töltőanyagokat. Az inox vágókorong alkalmazása során viszont örülni lehet a hőcsökkentő töltőanyagok meglétének.