Ez a szárazbeton nem okoz csalódást

Ez a szárazbeton nem okoz csalódást

szárazbeton

Vasbeton szerkezeti elemek elkészítésekor fontos kérdés, hogy milyen anyag kerül felhasználásra. A Baumit ekkor a jó választás jelenti, hiszen ennek a szárazbeton produktuma számtalan mindenre alkalmazható, és megadja azt az eredményt, amire épp szükség van. Ez a fajta szárazbeton pillérekhez, födémekhez és kiváltókhoz teljesen tökéletes.

Legnagyobb előnye mindenképp az, hogy nagyon egyszerűen lehet ezt használni. Nem kell mást tenni az embernek, mint ezt a helyszínen vízzel összekeverni. Ez alkalmas aljzatkészítéshez és javítási munkákhoz is. A termék szemcsenagysága 4 mm. Beltéren és kültéren is lehet alkalmazni. A szárazbeton minősége C20/25.

A termék fagyálló, lakásban és kertben egyaránt felhasználható. A szakemberek azért szeretik, mert ezzel a könnyed és gyors kivitelezés végre nem csak álom, hanem valóság. A betonnál nem kell külön gondoskodni a kavics vagy sóder, esetleg a cement beszerzéséről, szállításáról és megfelelő arányú összekeveréséről. A Baumit szárazbeton zsákjáról minden fontos infó leolvasható.