Jól mutat a kínáló tálca

Jól mutat a kínáló tálca

Ízléses fa tálca

Gyakran megesik, hogy annyira elfoglaltak vagyunk napközben, hogy szinte még enni sincs időnk. Csak úgy harapunk valamit, amikor ráérünk, viszont ezek az étkezések nem túl kiadósak és nem is egészségesek.

A kínáló tálca használata általában akkor előnyös, amikor bőven van időnk lehuppanni a tévé elé a kedvenc filmünket nézve, ölünkben a finomabbnál-finomabb falatokkal. Úgy tartják, hogy enni az asztalnál illik, de amikor otthon vagyunk, akkor jól esik leülni és hátra dőlni a kanapén, közben falatozni.

Nem kell a tányérokkal bajlódni, mert a rusztikus, fából készült kínáló tálcára minden ráfér, ami szem-szájnak ingere. Szépen felszeletelhetjük a különféle hozzávalókat, zöldségeket, gyümölcsöket, amikkel egyedi tálalást készíthetünk akár vendégeknek is.

A kínáló tálcán minden elfér bőségesen, ezért nem éri meg spórolni az étellel, hogyha valamilyen fontos eseményről van szó. Masszív, bírja a strapát és a mindennapi használatot, ezért egyhamar biztosan nem fog tönkremenni a kínáló tálca, ami többféle változatban szerezhető be a woodydecor.hu weboldalról.