Logico Piccolo korrekt áron

Logico Piccolo korrekt áron

Logico Piccolo

A játékos feladatok, amelyek kihívások elé állítják a gyerekeket, rendkívül népszerűek a kicsik körében, hiszen a megoldással sikerélményre tesznek szert. Remek készségfejlesztő játék a Logico Piccolo a nagycsoportos kortól egészen az iskola alsó tagozatáig. A csöppségek észre sem veszik, hogy tanulnak, miközben a játékos feladatok segítségével fejlődik a türelmük, a koncentrációjuk, a feladat megoldó, valamint a tanulási készségük.

A Logico Piccolo elősegíti az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen megfigyelő képességet és a logikus gondolkodást, de a környezet felfedezése és a betűk és a számok játékos megtanulása is mind hozzájárul ahhoz, hogy lelkesedve várják a sulit az óvoda után.

Formákat, mintákat, színeket ismerhetnek meg ezáltal a remek játék által, és ezek az ismeretek egytől egyig hasznukra válnak a kicsiknek. A Logico Piccolo több fajtája is megvehető az okosjatek.hu webáruházból, tehát ide látogasson el, ha a gyermekének vásárolni akar! Nagy választék, korrekt árak és gyors, udvarias kiszolgálás várja ebben az online boltban.