Flipchart minőségi kivitelezésben

Flipchart minőségi kivitelezésben

flipchart

Az iskolai prezentációk anyaga akkor marad meg a leginkább a diákok fejében, ha az valóban érdekes és figyelemfelkeltő volt. A flipchart pedig garantálja, hogy a kis nebulók soha ne unatkozzanak, ha valamilyen nagyobb téma áttekintése és megértése a tanóra célja. De mit is nevezünk tulajdonképpen flipchartnak?

Nos, a szóban forgó papírfunkciós tábla feltalálása Peter Kent amerikai állampolgár nevéhez fűződik és töretlen népszerűségnek örvend világszerte. Miért? A flipchart táblák roppant praktikusak és könnyen kezelhetőek, a segítségükkel pedig a legunalmasabb témát is érdekessé lehet tenni. A Store11 kínálatában megtalálható több méretben beszerezhető táblák amellett, hogy roppant jutányosak, a kivitelezésük is kiváló minőségben történt, amit a háromlábú állvány alumínium anyaghasználata, illetve a strapabíró üveglap vastagsága garantál.

A flipchartok hihetetlenül praktikusak is, amit elsősorban a tetejükön lévő csiptetőnek köszönhetünk, így akár a nagyobb méretű papírokat is könnyen elhelyezhetjük rajta.