A kerítés több funkciót is ellát

A kerítés több funkciót is ellát

Időtálló betonkerítés

Abban az esetben, ha a lakását el szeretné barikádozni, akkor fontos, hogy azt megfelelően tegye. A kerítés hatalmas mértékben hozzájárul a ház szépségéhez.

Egy jól megválasztott típussal szebb és biztonságosabb lehet a környezete. Ha a fa variáció mellett dönt, akkor érdemes a lucfenyőt választani alapanyagként. Sokan előnyben részesítik, hiszen kiváló áron lehet hozzájutni. Nagy előnye, hogy készen és félkészen is be lehet szerezni.

Meg kell említeni azonban, hogy az ilyen anyagból készült kerítés élettartama körülbelül 15 év. A karbantartását illetően fontos tudni, hogy minden évben le kell kenni festékkel, lehetőleg jó vastagon. A vörösfenyő is remek választás lehet, mivel kemény, tartós, emellett könnyen megmunkálható.

A borovi fenyő az egyik legjobb döntés erre a célra, viszont a magas ára miatt nem sokan engedhetik meg maguknak. Ezért is van az, hogy ezt az anyagot leginkább a bútorok gyártásakor alkalmazzák. A kerítés tehát többféle anyagból készülhet, így a kedvére válogathat. Bármelyik mellett dönt, nem járhat rosszul.