Mit takar pontosan a kézműves fagylalt jelentése?

Mit takar pontosan a kézműves fagylalt jelentése?

kézműves fagylalt

Ha valaki fagylaltot enne, akkor jól teszi, ha kézműves mellett dönt, hiszen az mégiscsak magas minőségű alapanyagokból lett elkészítve, ami érződik is az ízen, illetve az is, hogy a készítéskor a szakember a hozzáértésére és tapasztalatára támaszkodott, garantálva ezáltal a teljes sikert. Persze nem minden fagyi érdemli meg ezt a jelzőt.

Egy fagylaltnak több előírásnak is meg kell felelnie, hogy kiérdemelje a kézműves jelzőt (forrás: http://www.hiszteriafagylalt.hu/olasz-kezmuves-fagyi-nagyker.php). Pontosan tudja ezt a Hisztéria fagylalt nagykereskedés is, amelyik immár több mint két évtizede készít kézműves finomságokat.

A cég szakemberei csakis saját készítésű, kézműves fagylaltokat csinálnak, amelyekre jellemző az ellenállhatatlan íz, és hogy többféle méretben kérhetők. A nagykereskedésben és nyilván a fagyizóban is egyaránt garantáltak a finomságok a klasszikus ízektől kezdve a szezonális gyümölcs választékon át a variegált fagylaltkülönlegességig.

Itt a vásárló több mint 50 egyedülálló íznek örülhet. A Hisztéria termékei kizárólag természetes alapanyagokból készülnek és ezek minimális mennyiségű aromát vagy színezékanyagot sem tartalmaznak. Sőt, a gyümölcs fagyik legalább 40%-os gyümölcstartalommal rendelkeznek.

A profik által alkalmazott alapanyagok, akárcsak a tej, tejszín, gyümölcs mind hazaiak, és ezek évek óta előnyt élveznek a külföldiekkel szemben. A vállalkozás mellett szól az is, hogy ez a hazai beszállítók között az egyik legmodernebb gépparkkal és háttér technológiával rendelkezik, ezért is képes garantálni minden téren azt a színvonalat, amire a magánszemélyeknek és egyéb cégeknek is szükségük van.

Mielőtt bárki is vásárol, tudni kell, hogy bizony a kézműves fagylaltok között is van különbség. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapanyagokból készülnek. A Hisztéria mindig is a magas nívójú alapanyagokra helyezte a hangsúlyt. Ezért is tudott olyan ínycsiklandozó fagyikat létrehozni, amiknek csak tényleg kevesen tudnak ellenállni. Az árakról és finomságokról még többet lehet megtudni a fent említett oldalon.